Școala Gimnazială Specială "C. Păunescu" Iași
Featured

ÎMPREUNĂ E MAI BINE!

ÎMPRREUNĂ E MAI BINE!

Dragi prieteni ai școlii noastre,

Astăzi avem bucuria să vă împărtășim momente minunate din cadrul activității "IMPREUNĂ E MAI BINE!" parte a proiectului județean "Prietenie și diversitate prin artă și joc", coordonată de prof Rusu Raluca, prof. Donise Anca și prof. Arădoaie Lavinia. Evenimentul a reunit 17 elevi cu CES, de la clasa I până la clasa a VIII-a, alături de 17 profesori itineranți, logopezi și consilieri școlari.

Împreună, am demonstrat că adevărata putere a comunității stă în diversitatea și cooperarea noastră.

Am avut plăcerea să fim însoțiți de trei invitate colaboratoare care au captivat atenția copiilor prin activități variate și atrăgătoare.

Primele două invitate, Cojocaru Ramona și Corlățan Briana, membre ale Asociației Muzicienilor, au creat o atmosferă plină de ritm și armonie. Elevii au învățat să bată ritmuri, să asculte mediul înconjurător și să imite sunetele naturale, culminând într-o sesiune de muzică armonizată. Prin explorarea diverselor instrumente muzicale, copiii au descoperit bucuria de a crea un ritm comun.

A doua invitată, Mihaela Budacă, de la Palatul Copiilor, a adus magia dansului în viața elevilor noștri. Sub îndrumarea ei, copiii au învățat mișcări de dans pe care le-au sincronizat într-o coregrafie finală plină de energie și voie bună. Versurile "Tu și eu ne vom iubi mereu" au răsunat în cor, cântate de copii și profesori la unison, iar dansul s-a încheiat cu o îmbrățișare de grup plină de căldură.

Ultima activitate a fost dedicată liniștirii și creativității, alături de doamna Albianu Mihaela de la Asociația Activități Creative.  Copiii s-au așezat la mese și au construit inimioare din diverse materiale de hârtie și carton. La final, toate aceste inimioare au fost adunate pentru a forma o mare inimă simbolizând unitatea și iubirea.

Un alt dar special pentru copii a venit din partea Madre Pizza cu Maia care le-a oferit copiilor pizza și din partea Baloane Sofia elevii au primit baloane cu heliu și mesaje pozitive care să îi însoțească în vacanță.

Această zi a fost cu adevărat specială, arătând că împreună putem crea momente de neuitat și putem învăța unii de la alții.

Mulțumim tuturor participanților și colaboratorilor pentru contribuția lor valoroasă! Vă invităm să urmăriți câteva imagini din timpul activității.

Informații

Suntem singura instituţie de profil din municipiul Iași și instituţie de practică pedagogică pentru studenţii universităţilor ieşene cu profil socio-psiho-pedagogic.

La nivelul judeţului Iaşi, şcoala noastră asigură servicii specializate pentru elevii cu dificultăţi în învăţare integraţi în învăţământul public, în vederea oferirii de şanse egale de educaţie şi formare.